StandBy -teltat

StandBy, asuntovaunutelttojen aateliset

Itsestään seisovat ja vuodenajasta toiseen kestävät Stand By –teltat valmistaa ruotsalainen perheyritys Svenska Tält Ab. Teltat suunnitellaan ja valmistetaan Pohjois-Ruotsissa. Yritys on erityisen ylpeä siitä, ettei se käytä lainkaan halpatuontimaiden tuotteita tai osia. Tämä on laatutietoisen kuluttajan etu, teltat on valmistettu nimenomaan kovia sääolosuhteita kestäväksi.

Täydellinen mallisto, design ja varaosat

Mallistosta löytyy seuraavat koot: 450, 530, 610, 3000, 4000, 5000, 6000 ja 7000. Stand By-telttaa on mahdollista tuunata oman asuntovaunun väreihin sopivaksi ilman lisäkustannusta ilmoittamalla kauppaa tehdessä, minkä värisellä raidalla sen haluaa. Esimerkiksi Kabe/punainen, Hobby/sininen, Solifer/harmaa.

Bonuksena vielä, että Stand By vakiomallistoon on mahdollista saada vielä vuosienkin kuluttua uudet seinät tai katto – joskus vain käy niin, että vahinkoja sattuu ja varaosia tarvitaan.

Stand By –teltan materiaaleista

Asuntovaunuteltan runko eli putkisto on ALU-profiilia 30/30 ja kaikki sen kulmat ovat kuumasinkittyä teräsprofiilia. Katto on PVC-päällystettyä polyesteriä (680gr/m2) ja seinät akryyliä 300 gr2. Ikkunat kestävät UV-säteilyä.

Ulkokäyttöön valmistettu kangas valmistetaan Para-tehtaalla Italiassa. Tempotest -kankaat ovat 100-prosenttista ulkokäyttöakryyliä, minkä johdosta se ei haurastu eikä myöskään haalistu, sillä se on jo kuitutasolla värjätty omaksi värikseen. Nanoteknologian myötä kangas pitää myös hyvin vettä ja puhdistuu lähes itsestään jopa sateessa.

Asuntovaunuteltan verhokankaana on laadukas 100-prosenttinen polyesteri, joka pitää kuosinsa ja värinsä pesusta toiseen, eikä haalistu auringossa. Kunnolliset ja vahvat spiraalivetoketjut tulevat Optilta, joka tunnetaan kestävien ja laadukkaiden vetoketjujen tekijänä.

Myymme ja toimitamme teltat koko maahan
Kippari-Caravan on tehnyt niin asuntovaunu- kuin niihin kuuluvien asuntovaunutelttojen kauppaa yli 30 vuoden ajan. Näitä asuntovaunutelttojen aatelisia, Stand By –telttoja on meillä Kipparissa ollut tarjolla heti ensimmäisten tultua markkinoille! Kun mietit pitkäikäisen ja laadukkaan teltan hankkimista kannattaa kysyä meiltä, me löydämme Sinulle parhaimman mahdollisen teltan parhain mahdollisin ehdoin.

Hinnasto:

  • StandBy 7000: leveys 740 cm, erkkeri 8490 €
  • StandBy 6000: leveys 610 cm, erkkeri 7760 €
  • StandBy 5000: leveys 530 cm, erkkeri 6995 €
  • StandBy 4000: leveys 410 cm, erkkeri 5135 €
  • StandBy 3000: leveys 290 cm, erkkeri 3720 €
  • StandBy 610: leveys 610 cm, suora malli, 6655 €
  • StandBy 530: leveys 530 cm, suora malli, 6070 €
  • StandBy 450: leveys 450 cm, suora malli, 5630 €

Käyntivälin muutos 495 €

StandBy Ovi karmeineen 485 €

Talviteltat, hinnasto:

  • Combi Lux 220 cm x 200 cm, 1120 €
  • Lapplandia 220 cm x 175 cm, 910 €

Talvivahvistussarjat Stand By -telttoihin ja talvitelttoihin saatavilla lisähintaan.

Isabella -etuteltta tuo vaunuiluun laatua

Vuonna 1957 Søren Odgaard aloitti Isabella -telttojen valmistamisen – ja siitä lähtien olemme keskittyneet laatuun. ”Jos et vaihda suuntaa, päädyt sinne minne kuljet”, korostaa suurta panostusta innovaatioihin Isabellalla. Me olemme aina askeleen edellä muita.

Kestävät materiaalit ja viimeistelty design
Isabellan ainutlaatuiset ja karavaanarin elämää helpottavat ratkaisut perustuvat sukupolvien kokemukseen ja osaamiseen. Isabella tarkoittaa pienimpiinkin yksityiskohtiin ulottuvaa toimivuutta ja kestävyyttä. Vahvat ja käyttöä kestävät materiaalit, nykyaikainen muotoilu sekä ylellinen viimeistely korostavat ulkoilmaolohuoneessa vietettävän ajan nautinnollisuutta.

Etutelttoja eri tarpeisiin ja vuodenaikoihin
Etuteltta toimii matkaillessa lisäolohuoneena ja ruokailutilana, säilytystilana ja kohtaamispaikkana. Isabellan mallistosta löytyy kaikenlaisia etutelttoja, niin kausipaikkalaisen etutelttoja, matkaetutelttoja kuin ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja etutelttoja. Lisäksi saatavilla on myös pienempiin asuntovaunuihin tarkoitettuja erikoisetutelttoja.

On tärkeää, että valitset tarpeisiisi sopivan etuteltan. Me Kipparissa olemme aina valmiita auttamaan sinua, olitpa sitten hankkimassa uutta Isabella -etutelttaa tai haluat ohjeita, kuinka parantaa vaunumatkailua. Voit myös lukea lisää eri malleista ja hakea inspiraatiota Isabellan omilta sivuilta.

Virkisty ulkoilmasta ja mahtavasta luonnosta, rauhasta ja yhteisistä hetkistä Isabellan etuteltassa.