StandBy -teltat

Asuntovaunutelttojen aateliset, itsestään seisovat ja vuodenajasta toiseen kestävät Stand By –teltat valmistaa ruotsalainen 30 vuotta toiminut perheyritys Svenska Tält Ab. Teltat suunnitellaan ja valmistetaan Pohjois-Ruotsissa, Doroteassa. Yritys on erityisen ylpeä siitä, ettei se käytä lainkaan halpatuontimaiden tuotteita tai osia.
Tämä on laatutietoisen kuluttajan etu, teltat on nimenomaan valmistettu kovia sääolosuhteita kestäväksi. Mallisto on täydellinen: koot 450, 530, 610, 5000, 6000, 7000. Stand By-telttaa voi halutessaan vielä tuunata asuntovaunun väreihin sopivaksi aivan samaan hintaan ilmoittamalla kauppaa tehdessä minkä värisellä raidalla sen haluaa. Esimerkiksi Kabe /punainen, Hobby /sininen, Solifer /harmaa.

Bonuksena vielä se, että Stand By vakiomallistoon on mahdollista saada vuosienkin kuluttua uudet seinät tai katon – joskus vain käy niin, että vahinkoja sattuu ja varaosia tarvitaan.

Stand By –teltan materiaaleista:

Asuntovaunuteltan runko eli putkisto on ALU-profiilia 30/30, muun muassa kaikki kulmat ovat kuumasinkittyä teräsprofiilia. Katto on PVC-päällystettyä polyesteriä (680gr/m2) ja seinät akryyliä 300 gr2 sekä UV-säteilyä kestävät ikkunat.

Ulkokäyttöön valmistettu kangas valmistetaan Para-tehtaalla Italiassa. Tempotest -kankaat ovat 100-prosenttista ulkokäyttöakryyliä, jonka johdosta se ei haurastu eikä myöskään haalistu, sillä se on jo kuitutasolla värjätty omaksi värikseen. Nanoteknologian johdosta kangas pitää myös hyvin vettä ja puhdistuu lähes itsestään jopa sateessa pelkällä vedellä.

Asuntovaunuteltan verhokankaana on käytetty laadukasta 100-prosenttista polyesteriä, joka pitää kuosinsa ja värinsä pesusta toiseen, eikä haalistu auringossa. Kunnolliset vahvat spiraalivetoketjut tulevat Optilta, joka tunnetaan kestävien ja laadukkaiden vetoketjujen tekijänä.

Stand By –asuntovaunuteltat myy ja iloisella mielellä pikaisesti koko maahan toimittaa Kippari-Caravan Oy.

Kippari-Caravan Oy on tehnyt asuntovaunu- ja niihin kuuluvien asuntovaunutelttojen kauppaa lähes 30 vuoden ajan ja asuntovaunutelttojen aatelisia, Stand By –telttoja on Kipparissa ollut tarjolla heti ensimmäisten tultua markkinoille eli jo jonkinmoisen tovin. Kun mietit pitkäikäisen ja laadukkaan teltan hankkimista, tule Kippariin, löydämme Sinulle parhaimman mahdollisen teltan parhain mahdollisin ehdoin.

Hinnasto:

  • StandBy 7000: leveys 740 cm, erkkeri 6775 €
  • StandBy 6000: leveys 610 cm, erkkeri 6150 €
  • StandBy 5000: leveys 530 cm, erkkeri 5540 €
  • StandBy 4000: leveys 410 cm, erkkeri 3990 €
  • StandBy 3000: leveys 290 cm, erkkeri 2995 €
  • StandBy 610: leveys 610 cm, suoramalli 5225 €
  • StandBy 530: leveys 530 cm, suoramalli 4795 €
  • StandBy 450: leveys 450 cm, suoramalli 4390 €

Talvivahvistus sarjat kaikkiin malleihin saatavilla hintaan telttatilauksen yhteydessä 225€.

Kysy kausitarjouksia!


1957 Søren Odgaard aloitti Isabella telttojen valmistamisen – ja siitä lähtien olemme keskittyneet laatuun. ”jos et vaihda suuntaa, päädyt sinne minne kuljet” korostaa paljon sitä suurta panostusta innovaatioon isabellalla, me olemme aina askeleen edellä muita.

Isabellalla tapaat elämän intoa, innostusta tuotteistamme – mikä antaa enemmän aikaa elää. Nauti ulkoilmasta ja mahtavasta luonnosta, rauhasta ja yhteisistä hetkistä isabellan etuteltassa. Jälleenmyyjämme ovat aina valmiita auttamaan sinua, uuden isabella etuteltan kanssa tai antamalla ohjeita kuinka parantaa vaunumatkailua

Isabella tarkoittaa pienimpiinkin yksityiskohtiin ulottuvaa toimivuutta ja kestävyyttä. Isabellan ainutlaatuiset ja vaunuilijan elämää helpottavat ratkaisut perustuvat sukupolvien kokemukseen ja osaamiseen. Vahvat ja käyttöä kestävät materiaalit, nykyaikainen muotoilu ja ylellinen viimeistely korostavat ulkoilmaolohuoneessasi viettämäsi ajan nautinnollisuutta. Hae hyviä neuvoja tai inspiraatiota Isabellan nettisivuilta.